Chronotech

Za najbolj zahtevne

Primerjave so nemogoče.

Tisti, ki so me preizkusili, vedo, da me ni mogoče primerjati z nobeno drugo komoro ali alternativnim sistemom sušenja, ki je trenutno na trgu.

Skrivnost mojega uspeha? Imam NAJBOLJŠO KOMBINACIJO ZMOGLJIVOSTI in RAZLIČNOSTI, tako da sem zelo priljubljen pri F1 ekipah, kot so Mercedes AMG Petronas, Red Bull in Ferrari. Želite vedeti, zakaj?

 • Opis in uporaba

  Opis

  Ker jaz predstavljam DUH ZMAGOVALNEGA AVTOMOBILA in zmagovalni avtomobil ni tisti, ki je hitrejši na progah, temveč tisti, ki omogoča največje število poti.

  V mojem svetu to pomeni več možnosti in večjo fleksibilnost - več možnosti za uporabo vseh komponent, ki jih želim, urejene, kot jih želim, brez omejitev in z neizmernimi kratkimi obdobji sušenja.

  Lahko bi se pogovarjal o dinamičnih dušilnikih inverzije ciklov, online pomoči pri strankah, regulaciji temperature na podlagi vlažnosti, operacijah WARM-UP ali PERFECT CURE, ki uravnavajo količino zraka, vendar bi to bilo samo zapravljanje časa. Ker, če ste tukaj, to pomeni, da vas zanima samo ena stvar - lakiranje.

  No, z EPS, (EASY PAINT SYSTEM) vam lahko predstavim novo in neverjetno barvno doživetje, kjer bo komora postavila delovni ritem in parametre namesto ličarja.

  In če to ni dovolj ... samo aktivirajte DGT MANAGER, da bi razumeli, kaj mislim, ko rečem popolno kontrolo - prejeli boste vse informacije o porabi energije v realnem času za vsako opravilo, vključno s časovnimi poročili za posamezne faze operaterjev in kosov.

  To sem jaz CHRONOTECH in zdaj sem na voljo v treh različnih postavitvah, ki zadovoljujejo tudi najzahtevnejše stranke:

  - DYNAMIC, z nadzorno ploščo DGTouch Lite

  - ELITE, z nadzorno ploščo DGTouch

  - SUPREMACY, z nadzorno ploščo DGTouch EPS + MANAGER

  Najdite najprimernejšo postavitev za vaše potrebe s pomočjo osebja USI ITALIA in uživajte v najboljši kombinaciji tradicije in inovacij, ki se osredotočajo na prihodnost - IT možgane, ki čakajo, da najdejo DIGITALNI DUH. Vaš.

   

  Uporaba v različnih industrijah

  CHRONOTECH lakirne komore so primerne za vse vrste ličarskih storitev

         

   
 • Tloris in prerez

  Tloris / prerez

  Tloris

  Delovne dimenzije 7,0 x 4,0 x 2,8m

  Prerez

  Delovne dimenzije 7,0 x 4,0 x 2,8m

   
 • Tehnične značilnosti

  Tehnične značilnosti

  model lakirnice Lakirno-sušilna komora znamke USI ITALIA, model Chronotech
  dimenzije Delovne dim. 7.00M x 4.00m x 2.80m. (koristno odpiranje vrat 3500mm x 2400mm)
  ogrevanje Direktni plinski gorilecem 50kW
  agregat Dovodna grelna enota z recirkulacijo (11.0kW motor) in odvodna enota (11.0kW motor)
  razsvetljava Zgornja razsvetljava (skupaj 232W), el. kontrolno plošča, model STANDARD 

   

   

BLOCK Cronotech 1

12. Jun 2017

Čemu služijo inverterji

Danes se mnogi pogovarjajo o energetski učinkovitosti, vendar le redki pojasnjujejo, kaj resnično pomeni, da v čistilnih napravah uporabljajo tehnologijo čiste energije. V industriji okoli 70-80% porabe električne energije povzročajo električni motorji.

Obstajajo trije načini zmanjšanja porabe, ki jih povzročijo električni motorji:

- zmanjšanje razpršenosti energije pri prenosu moči

- povečanje učinkovitosti motorja

- izboljšanje njenega delovanja.

Najboljši način za izboljšanje delovanja je SPREMENITI ŠTEVILO VRTLJAJEV, KI SE NANAŠAJO NA RAZLIČNE APLIKACIJE, s čimer se izognemo zagonu motorja pri največji moči, kadar to ni potrebno.

Pravzaprav NE POTREBUJEJO VSE DELOVNE FAZE, ki se morajo izvesti MAXIMALNI PRETOK ZRAKA.

Z našo ekskluzivno programsko opremo za upravljanje inverterja, lahko povežete pravilen pretok zraka za vsako fazo, s čimer zmanjšate porabo.

Inverterji tudi zmanjšajo stroške vzdrževanja in nivo hrupa, ter popravijo obremenitev na stopnjo cos φ blizu 1 (običajno 0,98), s čimer se izboljša energetska učinkovitost.

BLOCK Cronotech 2

12. Jun 2017

Daljinska pomoč za stranke, sanje, ki so postale resničnost že v letu 2008

Je vaš sistem kdaj zastal? Ste morali počakati dneve, da bi tehnik-serviser bil  na voljo? Ali pa ste v najslabšem primeru videli, kako tehniki-serviserji preživljajo ure, ko poskušajo ugotoviti, kaj je narobe? Pozabite vse to, ker bo s sistemom CHRONOTECH vse to zgodovina:

Če sistem porČe je komponenta v okvari, jo bo tehnik-serviser hitro in natančno določil, ter naročil zamenjavooča o anomaliji, aktivirajte ikono CUSTOMER SERVICE, da opozorite USI ITALIA (ali našega lokalnega uvoznika), in namenski tehnik bo diagnosticiral sistem v realnem času.

Koliko vam to pomeni?

BLOCK Cronotech 3

12. Jun 2017

Nova definicija nadzora

Do zdaj je bilo mogoče oceniti samo delovne čase in stroške. Zahvaljujoč skupini inženirjev je USI ITALIA razvil program DGT Manager, ki nadgrajuje in ORGANIZIRA potek dela, ter ustvari bazo podatkov s stroški vsakega cikla - bistveno orodje za nadzor upravljanja oddelka za lakiranje.

Nadzornik ali vodje lahko filtrirajo delovna naročila glede na veliko različnih meril.

Zahvaljujoč ogromnemu potencialu programske opreme DGT lahko s ponosom navajamo, da so vse te prednosti le začetek nove dobe v profesionalnem upravljanju oddelkov za lakiranje. Nove ideje se trenutno razvijajo in bodo predstavljene v bližnji prihodnosti, zato bodite pripravljeni.

BLOCK Cronotech 4

12. Jun 2017

E.P.S.

(Easy Paint System) tehnologija je sistem, ki združuje najboljše tehnologije, kot so inverterji, sistemi neposrednega napajanja in industrijski računalniki, tako da je postopek lakiranja popolnoma avtomatiziran in najboljša kombinacija izdelkov, komponent in vrste dela.

 

E.P.S. se lahko šteje za IDEALNO POMOČ ZA VSE LIČARJE, saj za vsak cikel predlaga najbolj učinkovit postopek v realnem času, samodejno regulira pretok zraka, časovnice, temperaturo, fazne sekvence itd. E.P.S. omogoča kakovostno delo v najkrajšem možnem času in po najnižjih stroških za vsako vrsto ličarskega dela in izdelka.

Uporaba E.P.S. je kot zaviranje avta, opremljenega s sistemom ABS - slednji popolnoma uravnava zavorno silo.

Brez njega bi lahko preveč zavirali in pnevmatike bi izgubile oprijem ali pa ga ne bi bilo dovolj!

EPS odpravi to tveganje, ker nastavitve nastavi sistem neposredno in ličar se lahko osredotoči na aplikacijo.

NAZAJ NA MODELE USI ITALIA