Energo

Varčna uporaba

Ali veste, zakaj me kličejo ENERGO? Ker sem bil rojen, da SPROSTIM ENERGIJO, KADAR JE POTREBNO. IMAM VSE LASNOSTI MOJSTROV, a moji INVERTERJI omogočajo drastično zmanjšanje porabe električne energije.

Veste kaj? Od zdaj naprej pozabite na absorpcijske vrhove in fiksne količine zraka v komori. Z mano lahko imate ves ZRAK, ki si ga želite, ampak samo, ko ga v  resnici potrebujete.

Z MANO, boste morali samo izbrati, koliko želite, da prihranite!

 • Energo - Opis in uporaba

  Opis in uporaba

  Zahvaljujoč napredni in intuitivni nadzorni plošči - TRONIC TOUCH PAD, lahko shranite in upravljate DO 10 RAZLIČNIH PROFILOV, ki jih lahko izberete preprosto s pritiskom prsta.

  Vendar je še več. Na mojem DIGITALNEM DISPLAYU lahko preverite, katera delovna faza je v teku, preostalo življenjsko dobo filtrov, upravljate z varčevanjem energije v času lakiranja, prilagodite tlak in si ogledate alarme. Poleg tega, zahvaljujoč praktičnemu USB-priključku, bo vaša naložba vedno posodobljena. Nenehno.

  Če to ni dovolj, pustite, da vas osvoji TOPLO PREZRAČEVANJE in ne boste več potrebovali dodatnega orodja, da zmanjšate čas prezračevanja (kot so pihalniki itd.), In razumeli boste, zakaj sem postal stroj za izbiranje za številne profesionalne ličarje.

  AOh, skoraj sem pozabil ... Všeč mi je potovanje: moje KOMANDE lahko prilagodite v vseh jezikih.

  VIDENJE JE VEROVANJE: pošljite e-pošto na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in naše osebje vas bo takoj kontaktiralo, da vam bo pomagalo pri vaših potrebah in, če želite, ugotovite najprimernejšo namestitev za vaše potrebe.

  ENERGO. Za ličarske mojstre z mislijo na varčevanje z energijo

  Uporaba v različnih industrijah

  MASTER lakirne komore so primerne za vse vrste ličarskih storitev

         

    

   

   
 • Energo - Tloris / prerez

  Tloris / prerez

  Tloris

  Delovne dimenzije 7,0 x 4,0 x 2,8m

  Prerez

  Delovne dimenzije 7,0 x 4,0 x 2,8m


    

   
 • Energo - Tehnične značilnosti

  Tehnične značilnosti

  model lakirnice Lakirno-sušilna komora znamke USI ITALIA, model ENERGO
  dimenzije Delovne dim. 7.00M x 4.00m x 2.80m. (koristno odpiranje vrat 3500mm x 2400mm)
  ogrevanje Direktni plinski gorilecem 50kW
  agregat Dovodna grelna enota z recirkulacijo (11.0kW motor) in odvodna enota (11.0kW motor)
  razsvetljava Zgornja razsvetljava (skupaj 232W), el. kontrolno plošča, model STANDARD 

   

   

BLOCK energo 1

01. Apr 2018

Vsi motorji in ventilatorji niso enaki

USI ITALIA ne varčuje denarja pri kakovosti ali zanesljivosti. Vsi motorji USI ITALIA imajo NAJVEČJO ENERGETSKO UČINKOVITOST in večina naših izdelkov je že več let opremljena s kombiniranimi visoko učinkovitimi motorji in inverterji. To zmanjšuje porabo do 60% glede na od tradicionalne instalacije.

Druga stvar, ki jo je treba upoštevati pri vlaganju v komoro so VENTILATORJI: USI ITALIA vgrajuje samo INDUSTRIJSKE VENTILATORJE z nazaj zavitimi lopaticami, ki so pritrjeni DIREKTNO NA OS MOTORJA.

Poleg prispevanja k učinkovitosti motorja, NEPOSREDNA PRENOSNA OPREMA (kot so jermeni, napenjalci in jermenice) pomeni, da ne potrebuje vzdrževalnih časov, ki jih običajno potrebujejo vsi prenosni prezračevalni sistemi.

Velika razdalja med lopaticami pomeni, da jih je mogoče enostavno očistiti v primeru izrednih vzdrževalnih del. Vendar to ni vse - USI ITALIA visokotlačni prezračevalni sistem omogoča delo s KONSTANTNO ZRAČNO KAPACITETO, tudi če so filtri umazani, zato v času prezračevanja NE potrebujemo dodatnega sistema za dovod zraka.

Če želite ventilatorje, ki lahko preživijo maraton, lahko z nami tečete 42 km navkreber. Drugi lahko tečejo samo po ravnem.

 

BLOCK energo 2

01. Apr 2018

Čista, prilagodljiva in najsodobnejša tehnologija

Naše komore lahko kombiniramo z različnimi sistemi ogrevanja - zgorevalno komoro, električnimi baterijami in vodnimi tuljavami. Vendar je naš najljubši sistem DIRECT-FIRED, zadi nekaj preprostih razlogov:

 • Plin ima zelo majhen vpliv na okolje.
 • Do leta 2035 bo plin najbolj zahtevano gorivo na svetovni ravni.
 • USI ITALIA zemeljski plin ali UNP AIR BLUE 2.0 gorilniki, so testirani in potrjeni neposredno na naši proizvodni lokaciji.
 • UČINKOVITOSTI JE nad 97%, dosegajo temperaturo sušenja v manj kot 4 minutah in zmanjšajo porabo goriva za 30% glede na tradicionalne gorilnike.
 • Z AIR BLUE 2.0 lahko dobite BOLJŠO STABILNOST nastavljene temperature.
 • S sistemom AIR BLUE 2.0 lahko povečate produktivnost do 55%.
 • Z AIR BLUE 2.0 se čas lakiranja / sušenja ZMANJŠA za 35%

BLOCK energo 3

01. Apr 2018

Čemu služijo inverterji

Danes se mnogi pogovarjajo o energetski učinkovitosti, vendar le redki pojasnjujejo, kaj resnično pomeni, da v čistilnih napravah uporabljajo tehnologijo čiste energije. V industriji okoli 70-80% porabe električne energije povzročajo električni motorji.

Obstajajo trije načini zmanjšanja porabe, ki jih povzročijo električni motorji:

- zmanjšanje razpršenosti energije pri prenosu moči

- povečanje učinkovitosti motorja

- izboljšanje njenega delovanja.

Najboljši način za izboljšanje delovanja je SPREMENITI ŠTEVILO VRTLJAJEV, KI SE NANAŠAJO NA RAZLIČNE APLIKACIJE, s čimer se izognemo zagonu motorja pri največji moči, kadar to ni potrebno.

Pravzaprav NE POTREBUJEJO VSE DELOVNE FAZE, ki se morajo izvesti MAXIMALNI PRETOK ZRAKA.

Z našo ekskluzivno programsko opremo za upravljanje inverterja, lahko povežete pravilen pretok zraka za vsako fazo, s čimer zmanjšate porabo.

Inverterji tudi zmanjšajo stroške vzdrževanja in nivo hrupa, ter popravijo obremenitev na stopnjo cos φ blizu 1 (običajno 0,98), s čimer se izboljša energetska učinkovitost.

BLOCK energo 4

01. Apr 2018

Majhne podrobnosti, ki delajo prijetno delo

Pravi napredek je dosežen, ko lahko vsakdo dostopa do tehnologije. Zato smo razvili TRONIC TOUCH PAD - majhen koncentrat inovacij, ki vsem ličarjem omogoča nastavljanje in snemanje VEČKRATNIH DELOVNIH PROFILOV, vsakokrat z lastnim faznim zaporedjem: ne izgubljajte vsakič časa z določanjem časov in temperatur in NE BODITE ODVISNI OD PRE-NASTAVITEV PROIZVAJALCEV.

TRONIC TOUCH PAD vam omogoča, da varčujete energijo med predhodnimi operacijami.

Med lakiranjem lahko sistem nastavite na STAND-BY, ki upočasni motorje po določenem času nelakiranja.

TRONIC TOUCH PAD nastavi TLAK v KOMORI s pomočjo regulacije hitrosti odvodnega motorja. Od zdaj naprej ni potrebe po regulaciji tlaka z ventilom.