Vsi motorji in ventilatorji niso enaki

USI ITALIA ne varčuje denarja pri kakovosti ali zanesljivosti. Vsi motorji USI ITALIA imajo NAJVEČJO ENERGETSKO UČINKOVITOST in večina naših izdelkov je že več let opremljena s kombiniranimi visoko učinkovitimi motorji in inverterji. To zmanjšuje porabo do 60% glede na od tradicionalne instalacije.

Druga stvar, ki jo je treba upoštevati pri vlaganju v komoro so VENTILATORJI: USI ITALIA vgrajuje samo INDUSTRIJSKE VENTILATORJE z nazaj zavitimi lopaticami, ki so pritrjeni DIREKTNO NA OS MOTORJA.

Poleg prispevanja k učinkovitosti motorja, NEPOSREDNA PRENOSNA OPREMA (kot so jermeni, napenjalci in jermenice) pomeni, da ne potrebuje vzdrževalnih časov, ki jih običajno potrebujejo vsi prenosni prezračevalni sistemi.

Velika razdalja med lopaticami pomeni, da jih je mogoče enostavno očistiti v primeru izrednih vzdrževalnih del. Vendar to ni vse - USI ITALIA visokotlačni prezračevalni sistem omogoča delo s KONSTANTNO ZRAČNO KAPACITETO, tudi če so filtri umazani, zato v času prezračevanja NE potrebujemo dodatnega sistema za dovod zraka.

Če želite ventilatorje, ki lahko preživijo maraton, lahko z nami tečete 42 km navkreber. Drugi lahko tečejo samo po ravnem.