MASTER

Zanesljivost in enostavnost

Moje ime je MASTER in sem sodobna lakirna komora, primerna za vse vrste karoserij. Če iščete vrhunske in zanesljive predstave, ki zagotavljajo maksimalno odpornost, zanesljivost in enostavnost uporabe, sem za vas odlična komora.

 • Master - Opis in uporaba

  Opis in uporaba

  MASTER. največja IZRAŽENOST, ki je zasnovana za lakiranje MOJSTROV in je sposobna zadovoljiti VSE LIČARSKE POTREBE: od TRADICIONALNIH do NOVIH VRST BARV.

  Morda še ne veste, vendar zahvaljujoč priznanim USI ITALIA INDUSTRIJSKIM VENTILATORJEM - ki so neposredno povezani z motorji - lahko ustvarim NEVERJETNE VOLUMNE: v resnici najbolje delam z barvo na vodni osnovi.

  Imam vrsto konfiguracij in dodatkov in, če izberete ekskluzivno tehnologijo AIR BLUE CLEAN, boste zmanjšali škodljive emisije, povečali produktivnost in zmanjšali čas sušenja za 30%.

  Želite izvedeti več? Pošljite e-pošto na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in naše osebje  bo stopilo v stik z vami, da vam bo pomagalo pri vaših potrebah in, če želite, poiskalo najprimernejšo možnost za vaše potrebe

  Uporaba v različnih industrijah

  MASTER lakirne komore so primerne za vse vrste ličarskih storitev

         

    

   

   
 • Master - Tloris / prerez

  Tloris / prerez

  Tloris

  Delovne dimenzije 7,0 x 4,0 x 2,8m

  Prerez

  Delovne dimenzije 7,0 x 4,0 x 2,8m


    

   
 • Master - Tehnične značilnosti

  Tehnične značilnosti

  model lakirnice Lakirno-sušilna komora znamke USI ITALIA, model MASTER
  dimenzije Delovne dim. 7.00M x 4.00m x 2.80m. (koristno odpiranje vrat 3500mm x 2400mm)
  ogrevanje Direktni plinski gorilecem 50kW
  agregat Dovodna grelna enota z recirkulacijo (11.0kW motor) in odvodna enota (11.0kW motor)
  razsvetljava Zgornja razsvetljava (skupaj 232W), el. kontrolno plošča, model STANDARD 

   

   

BLOCK master 1

01. Apr 2018

Močan dizajn proti kontaminaciji

IZOLACIJA DVOJNE STENE, POPOLNO TESNENJE

Visokotemperaturne prašno obarvane plošče, z izolacijo z dvema stenama za klasičen ESTETSKI VIDEZ in POPOLN PRISPEVEK proti kontaminaciji. Paneli omogočajo tudi zmanjšanje nivoja hrupa in zadržujejo toploto znotraj komore

ENOSTAVNA MONTAŽA NALOŽBENE VREDNOSTI

Ekskluzivni USI montažni sistem uporablja moške / ženske sklepe in je idealen za enostavno namestitev: NE POTREBUJE PRITRJEVANJA, VIJAČENJA ali VARJENJA. To tudi pomeni, da, če se odločite za selitev na drugo mesto ali prodajo komore, montaža in demontaža ne povzročata težav. Naš sistem je bil preučen, da TRAJA DOLGO IN POVRNE NALOŽBO.

BLOCK master 2

01. Apr 2018

Vsi motorji in ventilatorji niso enaki

USI ITALIA ne varčuje denarja pri kakovosti ali zanesljivosti. Vsi motorji USI ITALIA imajo NAJVEČJO ENERGETSKO UČINKOVITOST in večina naših izdelkov je že več let opremljena s kombiniranimi visoko učinkovitimi motorji in inverterji. To zmanjšuje porabo do 60% glede na od tradicionalne instalacije.

Druga stvar, ki jo je treba upoštevati pri vlaganju v komoro so VENTILATORJI: USI ITALIA vgrajuje samo INDUSTRIJSKE VENTILATORJE z nazaj zavitimi lopaticami, ki so pritrjeni DIREKTNO NA OS MOTORJA.

Poleg prispevanja k učinkovitosti motorja, NEPOSREDNA PRENOSNA OPREMA (kot so jermeni, napenjalci in jermenice) pomeni, da ne potrebuje vzdrževalnih časov, ki jih običajno potrebujejo vsi prenosni prezračevalni sistemi.

Velika razdalja med lopaticami pomeni, da jih je mogoče enostavno očistiti v primeru izrednih vzdrževalnih del. Vendar to ni vse - USI ITALIA visokotlačni prezračevalni sistem omogoča delo s KONSTANTNO ZRAČNO KAPACITETO, tudi če so filtri umazani, zato v času prezračevanja NE potrebujemo dodatnega sistema za dovod zraka.

Če želite ventilatorje, ki lahko preživijo maraton, lahko z nami tečete 42 km navkreber. Drugi lahko tečejo samo po ravnem.

 

BLOCK master 3

01. Apr 2018

Čista, prilagodljiva in najsodobnejša tehnologija

Naše komore lahko kombiniramo z različnimi sistemi ogrevanja - zgorevalno komoro, električnimi baterijami in vodnimi tuljavami. Vendar je naš najljubši sistem DIRECT-FIRED, zadi nekaj preprostih razlogov:

 • Plin ima zelo majhen vpliv na okolje.
 • Do leta 2035 bo plin najbolj zahtevano gorivo na svetovni ravni.
 • USI ITALIA zemeljski plin ali UNP AIR BLUE 2.0 gorilniki, so testirani in potrjeni neposredno na naši proizvodni lokaciji.
 • UČINKOVITOSTI JE nad 97%, dosegajo temperaturo sušenja v manj kot 4 minutah in zmanjšajo porabo goriva za 30% glede na tradicionalne gorilnike.
 • Z AIR BLUE 2.0 lahko dobite BOLJŠO STABILNOST nastavljene temperature.
 • S sistemom AIR BLUE 2.0 lahko povečate produktivnost do 55%.
 • Z AIR BLUE 2.0 se čas lakiranja / sušenja ZMANJŠA za 35%

 

BLOCK master 4

01. Apr 2018

Osvetlitev brez kompromisov

Reflektorji velikih površin z XL fluorescenčnimi cevmi preprečujejo nastanek bleščanja in senc, ter zagotavljajo HOMOGENO SVETLOBO, BREZ SPREMINJANJA BARVE.

Kombinirana uporaba fluorescenčnih cevi z visoko učinkovitostjo in ELEKTRONSKE NASTAVITVE zmanjšuje ELEKTRIČNO PORABO NA MINIMALNO (približno 30% manj kot pri tradicionalnih sistemih).

Na zahtevo, lahko namestimo SISTEM VISOKE UČINKOVITOSTI s funkcijo RAZLIČNA FUNKCIJA, sistem je bil testiran s strani tehnikov USI ITALIA, v sodelovanju s vodilnimi strokovnjaki s področja osvetlitve.