Pridobili smo posel v podjetju Repromat d.o.o.

28. avgust 2020

Repromat d.o.o. | SolidWorld.si

S ponosom sporočamo, da smo pridobili posel v podjetju Repromat d.o.o. v Metliki, ki obsega postavitev lakirne komore USI ITALIA, model CARGO, dimenzij 8,00m x 5,00m x 4,00m.

Kakšen izziv bomo reševali za naročnika? Naročnik je želel v obstoječi proizvodni hali postaviti novo lakirno komoro za ličenje lastnih proizvodov. Zaradi obstoječih talnih inštalacij smo naročniku svetovali stransko odsesovanje zraka.

Katere konkurenčne prednosti bo naročnik pridobil z vgradnjo opreme? Naročnik bo pridobil lakirno opremo z visoko učinkovitostjo delovanja in posledično velikimi prihranki energije. Na dolgi rok to predstavljala konkurenčno prednost pri njihovem delu, poleg tega pa bodo naročnikom lahko hitreje zagotovili kvalitetnejše proizvode.

 

V podjetju Repromat d.o.o. že od leta 1995 posvečajo fokus in so se specializirali za izdelavo najrazličnejših elementov iz kovinskih materialov, predvsem pa jekla.

Osrednja dejavnost podjetja je produkcija delov strojev za različne proizvodne linije in izdelava različnih predmetov v serijski proizvodnji, med drugim za:

  • robotsko avtomobilsko industrijo,
  • medicinsko opremo ter za
  • plastično industrijo.

 

 

Stane Žokalj

Direktor