Cargo

Za velike stvari

CARGO. Tako nas kliče družina. Smo starejši bratje, EXTRA LARGE, in se ne bojimo konfrontacije s katerim koli vozilom. Lahko nastanimo tovornjake, vlake, podvozje, civilno ali vojaško letalo, ladje in celo vetrne turbine.

 • Cargo - Opis in uporaba

  Opis in uporaba

  Ne samo, da smo TRPEŽNI, ampak smo tudi ZANESLJIVI, ter zagotavljamo NAJVEČJO UČINKOVITOST in VARNOST za operaterje. Samo, da nam poveste, kaj želite lakirati, inženirji USI ITALIA bodo razmišljali o ostalem s svojim oddelkom za oblikovanje, kjer lahko simulirajo in 3D preizkusijo končno različico.

  Ko izberete velikost, ki vam ustreza, boste morali razumeti, kateri FUNKCIJSKI NAČIN je najboljši za vaš duh, potrebe in podjetje. Trenutno imamo na voljo tri možnosti: MASTER duh, duh ENERGO in duh CHRONOTECH.

  Kaj čakate? Pokličite nas in nam povejte o vaših potrebah. Takoj bomo prišli do nove in nepričakovane rešitve, za katero morda sploh niste vedeli

  Želite staviti na to? Naše poslanstvo je preprosto – ROJENI, DA NAVDUŠIMO!

  Uporaba v različnih industrijah

  CARGO lakirne komore so primerne za vse vrste ličarskih storitev

         

    

   

   
 • Cargo - Tloris / prerez

  Tloris / prerez

  Tloris

  Delovne dimenzije 7,0 x 4,0 x 2,8m

  Prerez

  Delovne dimenzije 7,0 x 4,0 x 2,8m


    

   
 • Cargo - Tehnične značilnosti

  Tehnične značilnosti

  model lakirnice Lakirno-sušilna komora znamke USI ITALIA, model Cargo
  dimenzije Delovne dim. 7.00M x 4.00m x 2.80m. (koristno odpiranje vrat 3500mm x 2400mm)
  ogrevanje Direktni plinski gorilecem 50kW
  agregat Dovodna grelna enota z recirkulacijo (11.0kW motor) in odvodna enota (11.0kW motor)
  razsvetljava Zgornja razsvetljava (skupaj 232W), el. kontrolno plošča, model STANDARD 

   

   

BLOCK cargo 1

01. Apr 2018

Vsi motorji in ventilatorji niso enaki

USI ITALIA ne varčuje denarja pri kakovosti ali zanesljivosti. Vsi motorji USI ITALIA imajo NAJVEČJO ENERGETSKO UČINKOVITOST in večina naših izdelkov je že več let opremljena s kombiniranimi visoko učinkovitimi motorji in inverterji. To zmanjšuje porabo do 60% glede na od tradicionalne instalacije.

Druga stvar, ki jo je treba upoštevati pri vlaganju v komoro so VENTILATORJI: USI ITALIA vgrajuje samo INDUSTRIJSKE VENTILATORJE z nazaj zavitimi lopaticami, ki so pritrjeni DIREKTNO NA OS MOTORJA.

Poleg prispevanja k učinkovitosti motorja, NEPOSREDNA PRENOSNA OPREMA (kot so jermeni, napenjalci in jermenice) pomeni, da ne potrebuje vzdrževalnih časov, ki jih običajno potrebujejo vsi prenosni prezračevalni sistemi.

Velika razdalja med lopaticami pomeni, da jih je mogoče enostavno očistiti v primeru izrednih vzdrževalnih del. Vendar to ni vse - USI ITALIA visokotlačni prezračevalni sistem omogoča delo s KONSTANTNO ZRAČNO KAPACITETO, tudi če so filtri umazani, zato v času prezračevanja NE potrebujemo dodatnega sistema za dovod zraka.

Če želite ventilatorje, ki lahko preživijo maraton, lahko z nami tečete 42 km navkreber. Drugi lahko tečejo samo po ravnem.

 

BLOCK cargo 2

01. Apr 2018

Čista, prilagodljiva in najsodobnejša tehnologija

Naše komore lahko kombiniramo z različnimi sistemi ogrevanja - zgorevalno komoro, električnimi baterijami in vodnimi tuljavami. Vendar je naš najljubši sistem DIRECT-FIRED, zadi nekaj preprostih razlogov:

 • Plin ima zelo majhen vpliv na okolje.
 • Do leta 2035 bo plin najbolj zahtevano gorivo na svetovni ravni.
 • USI ITALIA zemeljski plin ali UNP AIR BLUE 2.0 gorilniki, so testirani in potrjeni neposredno na naši proizvodni lokaciji.
 • UČINKOVITOSTI JE nad 97%, dosegajo temperaturo sušenja v manj kot 4 minutah in zmanjšajo porabo goriva za 30% glede na tradicionalne gorilnike.
 • Z AIR BLUE 2.0 lahko dobite BOLJŠO STABILNOST nastavljene temperature.
 • S sistemom AIR BLUE 2.0 lahko povečate produktivnost do 55%.
 • Z AIR BLUE 2.0 se čas lakiranja / sušenja ZMANJŠA za 35%

BLOCK cargo 3

01. Apr 2018

Čemu služijo inverterji

Danes se mnogi pogovarjajo o energetski učinkovitosti, vendar le redki pojasnjujejo, kaj resnično pomeni, da v čistilnih napravah uporabljajo tehnologijo čiste energije. V industriji okoli 70-80% porabe električne energije povzročajo električni motorji.

Obstajajo trije načini zmanjšanja porabe, ki jih povzročijo električni motorji:

- zmanjšanje razpršenosti energije pri prenosu moči

- povečanje učinkovitosti motorja

- izboljšanje njenega delovanja.

Najboljši način za izboljšanje delovanja je SPREMENITI ŠTEVILO VRTLJAJEV, KI SE NANAŠAJO NA RAZLIČNE APLIKACIJE, s čimer se izognemo zagonu motorja pri največji moči, kadar to ni potrebno.

Pravzaprav NE POTREBUJEJO VSE DELOVNE FAZE, ki se morajo izvesti MAXIMALNI PRETOK ZRAKA.

Z našo ekskluzivno programsko opremo za upravljanje inverterja, lahko povežete pravilen pretok zraka za vsako fazo, s čimer zmanjšate porabo.

Inverterji tudi zmanjšajo stroške vzdrževanja in nivo hrupa, ter popravijo obremenitev na stopnjo cos φ blizu 1 (običajno 0,98), s čimer se izboljša energetska učinkovitost.

BLOCK cargo 4

01. Apr 2018

Sezam, odpri se!

Ne skrbite. Za naša vrata ne boste morali uporabljati čarobnih besed. Izbrali boste le, katera vrata so najboljša za vaše potrebe:

SEKCIJSKA: električni pogon, ki se običajno uporablja pri vhodu (ali izhodu v primeru konfiguracije predora). Enostavna montaža in trenutno najbolj priljubljena rešitev.

 

ROLO električni pogon, ki se navadno uporablja kot vmesna vrata med conami. Druga možnost je, da jih je mogoče uporabiti tudi za vhod (ali izhod v primeru tunelskih konfiguracij). Upoštevajte, da je ohišje karterja lahko debelo, zato bodite pozorni na meritve.

 

DRSNO ODPIRANJE: ročno upravljane, običajno se uporabljajo pri vhodu (ali izhodu v primeru konfiguracije predora). Potreben je temelj za postavitev spodnjih tirnic. So zelo praktična in enostavna za odpiranje.

 

180 ° ODPIRANJE: ročno upravljane, običajno se uporabljajo pri vhodu (ali izhodu v primeru konfiguracije predora). Temelj ni potreben.

 

BLOCK cargo 5

01. Apr 2018

VIŠJE IN VIŠJE

Imamo odlične rešitve, ki uporabljajo mobilne platforme za izboljšanje varnosti, produktivnosti in kakovosti dela.

Naše platforme vam omogočajo, da se enostavno in varno premikate vzdolž vseh treh osi (X, Y, Z) in jih lahko opredelite kot gibalne naprave DEADMAN.

To pomeni, da jih upravljalec upravlja na platformi.

Nadomestijo lestve in odre, ter izboljšajo kakovost in učinkovitost lakiranja ali obdelave.

Delovno okolje je zato izboljšano in brez ovir.

Platforme so lahko upravljane HIDRAVLIČNO ali PNEVMATSKO.

Kot običajno, je pomembno, da nam posredujete podatke o velikosti vozil za barvanje in višini, ki jo želite doseči.

 

 

 

 

 

 

NAZAJ NA MODELE USI ITALIA